Savez frizera

Savez frizera u Bosni i Hercegovini > Takmičenja > “EGO” i “Frizerland” sponzori Reprezentacije frizera na Svjetskom prvenstvu u Parizu

“EGO” i “Frizerland” sponzori Reprezentacije frizera na Svjetskom prvenstvu u Parizu

U ime Saveza frizera u Bosni i Hercegovini želimo se zahvaliti sponzorima koji su dali doprinos u organiziranju odlaska Reprezentacije frizera Bosne i Hercegovine na najprestižnije Svjetsko takmičenje frizera koje se održava u Parizu, 10., 11., i 12. septembra 2022. Kompanije “EGO” iz Sarajeva i “Frizerland” iz Viteza prve su se odazvale našem pozivu. Obje kompanije bave se prodajom i distribucijom frizerskih preparata.

Naša reprezentacija koja će na ovom najvećem svjetskom frizerskom događaju braniti boje Bosne i Hercegovine stastavljena je od takmičara koji su postigli najbolje rezultate na nedavnom Državnom takmičenju frizera i kozmetičara koje se održalo u Cazinu, a to su: Amna Bašić, Snježana Bodulović, Mirfet Hašić, Željko Lončar, Ivan Miloš, Redžep Čaušević i Haris Alagić.

Planirano je da na dresovima koje će nositi naši reprezentativci tokom trajanja takmičenja u Parizu stoje istaknuti logotipi sponzora koji prihvate učešće sponzorstva i to s prednje i stražnje strane dresova.

FOTO: Dres reprezentativaca BiH za Svetsko takmičenje 2022. u Parizu

Također, na svim vizualima i fotografijama koje planiramo objavljivati u narednim mjesecima kao i u plaćenim kampanjama Saveza frizera u BiH na društvenim mrežama, te na naslovnim stranicama društvenih profila Saveza stajat će spomenuti dres sa logotipima sponzora kao i na našem zvaničnom web portalu, na naslovnici i unutar objavljenih članaka. Maksimalan broj sponzora je 6.

Očekujemo da će generalni sponzor biti jedna od državnih institucija ili kompanija, a tim povodom predsjednik Saveza frizera u BiH Sanin Fazlić obavio je niz sastanaka sa čelnicima nekoliko institucija i već u narednim danima očekujemo konkretiziranje i realizaciju najavljene podrške Savezu.   

Podrška sponzora za odlazak naše reprezentacije na Svjetsko prvenstvo frizera u Parizu za nas je presudna, jer bez te podrške učešće na ovakvom događaju koji promovira Bosnu i Hercegovinu i mlade, talentirane frizere koji su do sada donijeli brojne medalje sa ovog prvenstva, bilo bi gotovo nemoguće.