Savez frizera

Savez frizera u Bosni i Hercegovini > Takmičenja > Podrška iz Krajine: Dio Reprezentacije frizera na prijemu kod načelnika Bužima

Podrška iz Krajine: Dio Reprezentacije frizera na prijemu kod načelnika Bužima

Načelnik općine Bužim Mersudin Nanić ugostio je jučer članove Reprezentacije frizera Bosne i Hercegovine povodom odlaska na najprestižnije Svjetsko takmičenje frizera koje se održava u Parizu, 10., 11., i 12. septembra 2022.

Naša reprezentacija koja će na ovom najvećem svjetskom frizerskom događaju braniti boje Bosne i Hercegovine sastavljena je od takmičara koji su postigli najbolje rezultate na nedavnom Državnom takmičenju frizera i kozmetičara koje se održalo u Cazinu, a to su: Amna Bašić, Snježana Bodulović, Mirfet Hašić, Željko Lončar, Ivan Miloš, Redžep Čaušević i Haris Alagić.

Krajišnici Mirfet Hašić i Redžep Čaušević sa načelnikom Nanićem razgovarali su o ovom velikom događaju, te iznijeli svoje viđenje važnosti takvih učešća takmičara iz BiH, ali i upoznali načelnika o problemima u vezi sa odlaskom na ovo prestižno takmičenje.

Općina Bužim i načelnik Mersudin Nanić pomoći će u skladu sa mogućnostima ove reprezentativce, a s tim u vezi načelnik Nanić im je poželio puno sreće na predstojećem takmičenju.