Savez frizera

Savez frizera u Bosni i Hercegovini > Takmičenja > Savez frizera donio odluku: Sav novac od ulaznica sa Državnog prvenstva ide za pomoć Krajini u borbi sa poplavama

Savez frizera donio odluku: Sav novac od ulaznica sa Državnog prvenstva ide za pomoć Krajini u borbi sa poplavama

Savez frizera u Bosni i Hercegovini donio je odluku da sva sredstva od prodaje ulaznica za Otvoreno Državno prvenstvo frizera BiH preusmjeri za pomoć Krajini u borbi sa poplavama koje su ovih dana nanijele nesagledive štete ovom dijelu zemlje. Simbolična cijene za ulaz na takmičenje koje podrazumijeva mogućnost prisustva na cjelodnevnom programu je 5 KM.

Sadržaj same manifestacije obuhvata sajamski, takmičarski i seminarski program, tako da svako, bez obzira je li frizer ili ne, može za sebe pronaći nešto korisno i zanimljivo. Stoga iz Saveza frizera pozivaju sve koji žele na jednom mjestu vidjeti mnoštvo različitih frizura, takmičara, poznatih lica iz frizerske industrije, seminara, frizerskih proizvoda i preparata, da spoje ugodno s korisnim i na taj način kupovinom ulaznice učestvuju u ovoj humanitarnoj akciji.

Podsjećamo, Otvoreno Državno prvenstvo frizera Bosne i Hercegovine održat će se 28. maja u Gradskoj dvorani Vitez u Vitezu sa početkom od 10 sati.

Državno prvenstvo frizera, najvažniji fizerski događaj u našoj zemlji, podržali su finansijski kao generalni pokrovitelj Ministarstvo privrede Srednjobosanskog kantona sa Nisvetom Hrnjićem na čelu, Općina Vitez i načelnik Boris Marjanović, kompanije “Altimex” iz Sarajeva, “Frizerland” Vitez i “FRIZ VIR” Vitez.