Savez frizera

Savez frizera u Bosni i Hercegovini > Vijesti > Aktivnosti > Redovna skupština Udruženja “Ljepota” okupila frizere na Kupresu

Redovna skupština Udruženja “Ljepota” okupila frizere na Kupresu

Udruženje frizera i kozmetičara “Ljepota” održalo je u petak (24.2.2023.) Redovnu skupštinu na Kupresu u prostorijama objekta “Stožer Vrana”. Nakon skupštine kao radnog dijela ovog okupljanja uslijedilo je druženje u restoranu, ali i skijanje zbog kojeg su se članovi “Ljepote” ponajviše i odlučili da skupštinu zakažu upravo na Kupresu.

Predsjednica Udruženja “Ljepota” Janja Martinović kazala je da su na Redovnoj skupštini sumirane sve aktivnosti tokom protekle godine, podneseni i usvojeni svi izvještaji te da je generalni zaključak da su članovi u potpunosti zadovoljni radom Udruženja u protekloj godini.

Ostale tačke dnevnog reda odnosile su se na planiranje aktivnosti oko organizacije Državnog prvenstva koje je zakazano za 28. maj tekuće godine. Otvorene su teme u vezi sa takmičarima, žirorima i trenerima za Državno prvenstvo, a epilog kao i važne odluke o ovim temama donijet će se na Skupštini Saveza frizera u BiH koja će se održati u Tuzli u nedjelju, 5. marta.

Udruženje “Ljepota” jedan je od najaktivnijih klubova unutar Saveza. Iako se njihovo djelovanje do prije nekoliko godina odnosilo na Srednjobosanski kanton, danas “Ljepota” ima brojne članove i iz gradova koji nisu u ovom kantonu poput Sarajeva, Livna, Konjica, Maglaja i drugih.