Savez frizera

Savez frizera u Bosni i Hercegovini > Takmičenja > ‘Frizerland’ ugostio učesnike Svjetskog prvenstva i uručio im vrijedne poklone

‘Frizerland’ ugostio učesnike Svjetskog prvenstva i uručio im vrijedne poklone

Kompanija “Frizerland” iz Viteza koja je bila sponzor odlaska Reprezentacije frizera na nedavno Svjetsko prvenstvo u Parizu, danas je ugostila učesnike koji su ponosno na dresovima nosili logotip ove prepoznatljive i društveno odgovorne kompanije, a koja uvijek u pravilu podrži svaku važnu frizersku manifestaciju.

Kao vid podrške i zahvalnosti za postignute rezultate na ovom velikom takmičenju, svim učesnicima uručeni su i vrijedni pokloni “Frizerlandovih” proizvoda. Objavu sa stranica “Frizerlanda” prenosimo u cijelosti.

– Frizeri i stilisti koji su nedavno predstavljali boje Bosne i Hercegovine na Svjetskom prvenstvu u Parizu (OMC World Cup Paris 2022) prenijeli su nam u svoja iskustva i doživljaje u toplom druženju koje je u čast njihova povratka organizirao Frizerland.

Direktorica ovog poduzeća, Milka Toljušić dočekala je mladu, a iskustvom bogatu ekipu frizera ističući radost i dobrodošlicu marljivih ljudi koji su svojom kreativnošću i radom zaslužili odlazak na ovo natjecanje i odnijeli vrijedne nagrade iz grada svjetlosti – Pariza.

“Velika prednost ovog odlaska bila je što smo radili kao uigran tim, i to nam je jako značilo”, podijelila je stilistica Amna Bašić u kratkom predstavljanju kao taktiku za dobru atmosferu na natjecanju koja je rezultirala i vrhunskim uspjehom.

Uživali smo u dobroj i pozitivnoj energiji koju su naši frizeri raštrkani diljem Bosne i Hercegovine donijeli u “srce” frizerstva – Frizerland i uljepšali nam dan činjenicom da ovo cijenjeno zanimanje snažno napreduje i raste, a kao krunu nosi brojna natjecanja i nagrade.

Senirski tim našeg Saveza (Željko Lončar, Redžep Čaušević i Mirfat Hašić) na ovom prvenstvu osvojio je četvrto mjesto, dok je Redžep Čaušević zaslužio peto mjesto na najprestižnijem natjecanju kojeg organizira krovna organizacija frizera OMC Hairworld.

Podsjećamo, Reprezentaciju frizera BiH na Svjetskom prvenstvu u Parizu predstavljali su sljedeći kandidati: Amna Bašić, Snježana Bodulović, Mirfet Hašić, Redžep Čaušević, Željko Lončar, Haris Alagić i Ivan Miloš.
Stručni tim je činio: Sead Babić, Adisa Ahmetović, Sanin Fazlić i Stipe Filipović.

Ponosni smo na stiliste koji uvijek uče, eksperimentiraju i kroče stepenicama uspjeha. Ekipa, sretno dalje! – stoji u objavi “Frizerlanda”.